Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.univ-ghardaia.edu.dz/xmlui/handle/123456789/7638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorصلاح الدين, حميد أوجانه-
dc.contributor.authorنصر الدين, عشور-
dc.date.accessioned2024-06-10T10:36:47Z-
dc.date.available2024-06-10T10:36:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.univ-ghardaia.edu.dz/xmlui/handle/123456789/7638-
dc.description.abstractتهدف هذه الدراسة الى تسليط الض وء على مفهوم ريادة الا عمال من خلال الابعاد )المخاطرة، الميزة التنافسية، الابداع والابتكار(. وتم اختيار مؤسسة ملبنة الشيحية التي تعمل في انتاج الحليب ومشتقاته كحالة دراسة، باستخدام المنهج الوصفي التحليلي بالاعتماد على المقابلة كأداة لجمع المعلومات والبيانات وتم ذلك مع مسؤولين في ادا ةر المؤسسة ومن أهم النتائج التي تم التوصل اليها من خلال الدراسة أن ريادة الاعمال في المؤسسة تجعلها رائدة في أعمالها وتكسبها ميزة تنافسية ومواكبة التطور التكنولوجيThis study aims to shed light on the concept of entrepreneurship through its dimensions (risk, competitive advantage, creativity, and innovation). The Al-Shihiya Dairy Company, which operates in milk and dairy products production, was selected as a case study using the descriptive-analytical method, relying on interviews as a data collection tool with officials in the company. Among the key findings of the study is that entrepreneurship in the company makes it a leader in its field, giving it a competitive edge and keeping up with technological advancementsEN_en
dc.publisherجامعة غرداية : كلية العلوم الإقتصادية ، التجارية والعلوم التسييرEN_en
dc.subjectريادة الاعمالEN_en
dc.subjectالميزة التنافسيةEN_en
dc.subjectالابداع والابتكارEN_en
dc.subjectالتطور التكنولوجيEN_en
dc.subjectمؤسسة الشيحيةEN_en
dc.titleريادة الاعمال في المؤسسة -دراسة حالEN_en
dc.typeTechnical ReportEN_en
Appears in Collections:Mémoires de Licence et Les rapports de stage

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
تقرير تربص عشور وحميد أوجانة pdf - Chekhoum Rh.pdf1.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.